Mærker

  • Just d`Lux

    9 varer

  • Kaanda

    3 varer

    KAANDA er et eksklusivt badetøjsmærke, der kombinerer stil, komfort og kvalitet.

  • La Rouge

    15 varer

    Opdag La Rouge hos Butik Maddox og tilføj et strejf af luksus og elegance til din garderobe.

  • Leveté Room

    23 varer

    Leveté-kvinden er feminin og ikke bange for at lege med elegante og skræddersyede elementer fra herregarderoben. Hun blander ubesværet bløde, draperede og gennemsigtige toppe med et par skræddersyede bukser. Med rod i det nordiske og inspireret af at rejse til Paris er hun en stolt og præsentabel kvinde med karakter.

  • Lulu´s Love

    8 varer

    Hos Lulu’s Love forsøger vi at skabe et univers, fuld af inspiration til dig; om det er din garderobe der trænger til fornyelse, et gulvtæppe der netop giver din stue det fortjente nye look, eller smykket til niecen, sneakers & t-shirt’en til datteren eller dig selv.. eller måske bare den dejligste te til den søde veninde…

  • Lykkeland Ateliér

    2 varer

    LYKKELAND ateliér er grundlagt i 2022, af designer og kreativ ildsjæl Heidie Lykke. Heidie har mange års erfaring fra modebranchen, og siden 2008 har hun arbejdet for at ændre synet på det, vi kalder ”curvy mode”. Med LYKKELAND ateliér er hendes ønske at skubbe til normerne, bidrage til mere diversitet, hylde forskellighed og opmuntre alle kvinder til at elske sig selv og sin krop. Med et feel-good livsstilsbrand, hvor Janteloven er elimineret, og diversitet er en drivkraft.

  • Okkia - Solbriller

    6 varer

    "Oplev den perfekte blanding af italiensk dovenskab og kreativitet med vores førsteklasses briller og solbriller, der udelukkende er udformet til at løfte din stil"

  • Oroblu

    5 varer

    Oroblu er et italiensk mærke med sans for nye og specielle strømper, men også for det klassiske look. En virkelig lækker strømpe der holder hvad den lover.

  • Part Two

    14 varer

    Vi designer tøj til kvinder. Vi designer feminine styles ofte kombineret med boheme inspirerede detaljer, og samtidig elsker vi de rene, enkle linjer inspireret af den klassiske herregarderobe. Vi holder af farver, de smukke neutrale farver vil dog altid fylde mest i vores kollektioner.

  • Paveau

    7 varer

  • PBO

    45 varer

    Vi ønsker at skabe tidsløse basic styles, der aldrig går af mode - eller din garderobe. F.eks merinould tyndstrik basics i klassiske farver og jakkesæt af høj kvalitet.

  • Please Jeans

    15 varer

    Please er et italiensk mærke, og deres mærkemærke er et sølvhjerte, bagerst i højre lomme på hver jeans. Please Jeans er alle lavet i Italien og meget populære.
    Disse jeans er meget komfortable og trendy. Vi har mange forskellige modeller, i mange farver, prints og andre klassiske jeans denims.

  • Pourchet

    18 varer

    Maison Pourchets flagskibsbutik under arkaderne på Place des Vosges i hjertet af Paris opsummerer husets historie perfekt. I 1903 etablerede politikeren Auguste Gindre et værksted for at fremstille netmasker – små håndtasker, som elegante kvinder kunne lide at have på fingeren eller håndleddet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede – til sin kone. Men deres datter Marcelle, som overtog mærket i 1920, fortsatte med at blive en producent af lædervarer i sin egen ret. Syvogtyve år senere blev hendes søn Robert Pourchet vundet af familiens lidenskab og tog over ved roret.

  • Rabarany

    7 varer

    Rabarany er et fransk firma som har produceret tasker på Madagaskar i over 16 år. Ved hjælp af traditionelle vævningsteknikker har de lavet en kollektion af unikke tasker og strandnet, som hver er vidunderlige i deres dybde og struktur.

  • Rich and Royal

    18 varer

    Et af de vigtigste skridt på vejen til større bæredygtighed er omhyggelig brug af vores planets ressourcer. For os betyder det et bevidst og mangfoldigt udvalg af materialer og en kontinuerlig søgen efter innovationer og alternativer.

    Ved at deltage i "Fur Free Retailer Program" 
    bekræfter vi vores holdning til beskyttelse af dyr og bruger kun højkvalitets imiteret pels i stedet for pels.

  • Rosemunde

    3 varer

    Rosemunde feat. Josephine Skriver. Tidløse investment pieces. Forkæl dig selv med en luksuriøs og feminin garderobe fra Rosemundes nyeste kollektioner. Online exclusives.

  • Tif Tiffy

    8 varer

    Vi skaber moderne og tidsløse kollektioner, i en bred vifte af farver og prints, der kan bruges sæson efter sæson. At tage hensyn til både mennesker og miljøet er en stor del af vores DNA. Unikt for vores historie er, at vi primært producerer vores kollektioner i Europa

  • Via Vai

    6 varer

    Særpræget fodtøj definerer, hvem du er. Sko er det perfekte modetilbehør til den lille sorte kjole eller casual jeans. VIA VAI sko er til målmænd med deres egen stil. Forfølge dine ambitioner og gå den ekstra mil for at nå dem, hver dag. Du ved præcis, hvor du vil hen. Vores sko sørger for, at du kommer derhen.

    I over 30 år har VIA VAI været et inspirerende, internationalt skomærke. Eventyret begynder på tegnebrættet i Holland, hvor samlingerne stadig finder deres oprindelse.

  • Wolford

    9 varer

    Wolford laver smukke strømper og strømpebukser/nylonstrømper til den lille sorte og til hverdagens mange gøremål. Det østrigske mærke er særlig kendt for at producere strømper i god kvalitet.

  • Ysabel Mora

    1 vare

    Ysabel Mora er resultatet af mere end 30 års arbejde, Isabel Mora startede i 1988 og designer deres styles, så du føler dig godt tilpas.
    Dette er vores brandformål. YSABEL MORA's formål er, at vi ønsker, at du har det godt hver dag. Hvordan du end er, hvordan du end lever. Nærhed, empati og mangfoldighed. De designer kollektioner og tøj til at mødes med kravene fra enhver personlighed, hver krop,

Viser 25 - 44 af 44