Bruuns Bazaar - Glady strik - Shitake Melange

599,95 DKK

Elegant og tidløs, AnemoneBBGlady Knit i sort en alsidig basis til din garderobe. Den klassiske sorte farve tilføjer sofistikation til ethvert outfit, uanset om du klæder dig til en afslappet dag ude eller en aftenbegivenhed. Den ribbede tekstur og de høje ribkanter forhøjer udtrykket og gør den til et chic valg til enhver lejlighed

Producenter:

Yderligere information

- Løs pasform
- Perfekt til enhver lejlighed.
- Nem at style

RESPONSIBLE: 80% Viscose (LENZING™ ECOVERO™) 20% Polyamide

Tilbehør

  • Elegant og tidløs, AnemoneBBGlady Knit i sort en alsidig basis til din garderobe. Den klassiske sorte farve tilføjer sofistikation til ethvert outfit, uanset om du klæder dig til en afslappet dag ude eller en aftenbegivenhed. Den ribbede tekstur og de høje ribkanter forhøjer udtrykket og gør den til et chic valg til enhver lejlighed.

    599,95 DKK
    På lager
  • AnemoneBBGlady Knit i grå melange giver et moderne twist til en klassisk stil. Den subtile melerede effekt tilføjer dybde til den grå farve, og skaber et alsidigt stykke, der går problemfrit sammen med ethvert outfit. Uanset om du har ærinder eller mødes med venner til kaffe, vil denne striktrøje holde dig både stilfuld og komfortabel hele dagen.

    599,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter