Humble by sofie - Greenlee Bukser - blå

599,00 DKK

Et par behagelige bukser med en justerbar snor i taljen og en slidsdetalje. Fås i to farver og har en matchende skjorte!

Producenter:

Yderligere information

Teknisk information

Fremstillet af: 100% BCI Bomuld.

Farve: Blå.

Pasform: Normal i størrelsen. Vælg din sædvanlige størrelse. Modellen er iført størrelse S.

Pleje: Kold maskinvask, undgå tørretumbler, vask med vrangen ud.

For at lære mere om, hvordan du forlænger dit tøjs levetid, kan du besøge vores side Pleje af dit tøj.

Dansk design.

Etisk lavet i Indien.

Ansvar

Denne style er lavet af BCI bomuld, som er en organisation, der sikrer en bæredygtig fremtid for bomuldsindustrien. BCI gør den globale produktion af bomuld bedre for bønderne og miljøet, og sikrer landmændene en god uddannelse i at dyrke bomulden på en bedre og mere bæredygtig måde ved at bruge markerne og planterne bedst muligt med mindre brug af vand og færre pesticider.

Tilbehør

  • Op i niveau med Isa Layne. Disse platform sneakers har et rent og minimalistisk design, men der er også nogle slående detaljer. For eksempel 'V'-sømmene på siden og hældetaljen som er afsluttet med knitrende læder. Den væsentlige detalje er den robuste platformssål, som også er let.

    1 349,00 DKK
    På lager
  • ISA RUE BEIGE SNEAKERSRetro vibes overalt. Isa Rue er den seneste tilføjelse til VIA VAI sneaker-kollektionen. Denne sneaker er fuld af overraskende detaljer: fra de knitrende læderstykker til de subtile takkede kanter på siden. Platformsålen er ekstremt let og giver et sporty look og en behagelig pasform.

    1 399,00 DKK
    Vare disponibel i andre varianter