Guess - Loly Denim kjole

900,00 DKK

Klassisk kortærmet gennemknapper denim kjole fra Guess.

Kjolen sidder tæt til kroppen, men den bløde bomuld gør den virkelig behagelig at have på. Kjolen har lommer både for og bag, og er normal i størrelsen 

Materiale: 100% bomuld

Producenter:

Yderligere information

GUESS er et ikonisk modemærke, der er kendt for deres unikke og trendy designs.

Med deres rødder i USA har GUESS skabt et globalt modefænomen, der appellerer til både mænd og kvinder. Deres kollektioner omfatter alt fra jeans og t-shirts til accessories og sko, der alle udstråler en ungdommelig og fashionable stil.

GUESS er kendt for deres evne til at skabe tøj, der er både moderne og tidløst. Deres designs er altid i tråd med de nyeste trends, samtidig med at de bevarer et unikt og genkendeligt udtryk. Med fokus på kvalitet og detaljer skaber GUESS tøj, der er holdbart og behageligt at have på. Uanset om du leder efter et par perfekt tilpassede jeans, en elegant kjole til festen eller et par stilfulde sneakers til hverdagen, kan du finde det hos GUESS. Deres tøj er designet til at passe og fremhæve din krop, samtidig med at det giver dig en følelse af selvtillid og stil. Opgrader din garderobe med trendy og stilfuldt tøj fra GUESS, og lad det være en refleksion af din personlige stil.

Med GUESS kan du være sikker på at følge de nyeste trends og samtidig skille dig ud med din egen unikke stil. Uanset om du er på udkig efter et afslappet og cool hverdagslook eller ønsker at imponere til en særlig begivenhed, vil GUESS have det perfekte tøj til dig. Lad GUESS være din modepartner og skab en stil, der får folk til at gætte.