I Say - Steff Nederdel - Sort

600,00 DKK

Fin, feminin og smart – Steff Nederdel fra ISay har det hele. Takket være den fantastiske strækbare kvalitet vil du opleve, at den ikke strammer, men derimod fremhæver dine former på en smigrende måde. Nederdelen har elastik i taljen og en afrunding forneden som skaber en flot, bølgende silhuet. 

Længde ved str. M = 91 cm.

Findes også i orange.

ISay - Steff Nederdel - Orange

Producenter:

Yderligere information

ISay er drevet af ønsket om at få kvinder til at føle sig smukke og godt tilpas. Hver eneste dag. Uanset form, størrelse og alder.

Isays design er rummeligt – og klæder alle kvinder. Uanset form, størrelse og alder. ISay passer til rigtige kvinders form og størrelse, og brandets mission er at få kvinder til at føle sig mere selvsikre. Og hvem vil ikke gerne det? 

Hvert eneste stykke tøj er designet til at føles behageligt og samtidig fremhæve det smukkeste ved hver kvinde. Uanset om det gælder et par cowboybukser eller en fin festkjole. Det er en simpel og ærlig opskrift, der er til at forstå. Det samme gælder produktionen. ISay er ærlige som en åben bog, og alle må læse med. ISay er stolte af og vil hellere end gerne fortælle om deres produktion, som foregår under ordenlige forhold – så bæredygtigt som muligt.