Bruuns Bazaar - Madina skirt

1 199,95 DKK

Forkæl dig selv med den stilfulde elegance fra vores BillBBMadina nederdel. Denne højtaljede mininederdel har lynlåslukning og tre dekorative knapper, der udstråler et strejf af tidløs elegance. Med dens falske slåom-effekt tilføjer den et strejf af sofistikering til dit outfit.

Producenter:

Yderligere information

Denne nederdel er perfekt til at skabe et stilfuldt og alsidigt look. Kombiner den med en skjorte, der er stukket ned i taljen, og høje hæle for et sofistikeret kontoroutfit, eller klæd den ned med en tætsiddende top og flade sko for et afslappet, men chic look.

- Høj talje for en flatterende silhuet
- Lynlåslukning for nem påklædning
- Falsk slåom-effekt for et sofistikeret touch
- Sammensæt med BillBBFrida blazer for et ensartet look

Denne BillBBMadina nederdel er et alsidigt stykke, der vil løfte din garderobe med sin elegante og tidløse stil.

40% Wool 29% Polyester 28% Viscose 3% Elastane

Tilbehør

  • Smuk og cool sko fra danske BUKELA. Den perfekte kombination af en loafer og en sneaker - kan styles med et utal af outfits. Den ser tung ud, men vejer ingenting! En perfekt sko til både hverdag og de festlige begivenheder. 

    1 499,00 DKK
    Vare disponibel i andre varianter
  • Super flot, spids loafer fra danske BUKELA. Skoen har fantastiske detaljer, som blandt andet indebærer cool nitter, som giver skoen et mere unikt og råt udtryk. Style skoen med en flot buks eller en kjole. 

    1 349,00 DKK
    På lager
  • Den korte version af Bukelas Ellie støvle. Biker-inspirerede støvler er ikke kun for dem, der elsker at kører på to hjul. Det er for alle, der ønsker at omfavne en rebelsk ånd og inkorporere den i deres stil. Bukelas støvle formår at kombinere denne rå attitude med en subtil elegance, der gør den velegnet til en bred vifte af lejligheder.

    2 199,00 DKK
    Vare disponibel i andre varianter
  • Forkæl dig selv med den sofistikerede elegance fra vores BillBBBerin vest. Denne regulære pasform vest har et slå-om design, der bindes i taljen for en flatterende silhuet, og en skulderpude, der tilføjer struktur og stil. En dekorativ knap fremhæver det tidløse design, der nemt kan kombineres med BillBBEleza bukserne eller BillBBMaian nederdelen for et...

    1 499,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter