Bruuns Bazaar - Ambrosia Magda Skjorte - hvid

999,95 DKK

Smuk blonde skjorte med flotte detaljer. Skjorten er designet i en almindelig pasform, med store kraveflipper, skjult lukning langs fronten og let rynk ved ærmet øverst. 

Producenter:

Yderligere information

Model 1: (opsat hår) er 175cm høj og iført str. 36/S
Model 2: (løst hår) er 172cm høj og iført str. 36/S

Lace:100% Polyester 
Plain fabric: 72% Bomuld, 25% Nylon, 3% Spandex

Tilbehør

  • Klassisk jakkesætsbukser med en normal talje, bæltestropper, to sidelommer, en lynlås-, hægtelukning og vidde i benene.Modellen er 176 cm høj og iført størrelse 36Ligger du mellem to størrelser, tag da den mindste størrelse, da materialet vil give sig en smule. 

    999,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter
  • Stilet knælang nederdel i lavet i vegansk læder med tilhørende bælte. Nederdelen har en elegant a-form og kan nemt styles med en strik i hverdagen og en bluse til festlige begivenheder.

    999,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter
  • Smuk og feminin nederdel. Nederdelen er mid waist og er designet med to lommer foran og lynlås i siden. Brug kjolen med sneakers for et afslappet hverdagslook eller støvler for et mere festligt look.

    999,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter
  • Smuk figursyet kjole. Kjolen er designet med brystlommer, foer, er gennemknappet foran og har en regular pasform. Kan også styles som cardigan til nederdelen Mabella, men en sort top til 

    1 499,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter