Costa Mani - Teddi jakke

1 199,00 DKK

CostaMani Teddi Jacket Blue Stripe er den ultimative jakke til kvinder, der ønsker at tilføje et strejf af stil og elegance til deres garderobe! Denne jakke er perfekt til enhver lejlighed, uanset om det er en aften i byen eller en afslappet dag på kontoret. 

Producenter:

Yderligere information

Materiale: 100% Tencel

Tilbehør

 • Smarte løstsiddende bukser fra vores Nora serie. Bukserne har elastik i taljen, og et smalt bindebånd. De sorte "waves" giver et cool look til den hvide baggrund. 

  799,00 DKK
  På lager
 • Super lækker oversize bluse/t-shirt fra Costa Mani. Blusen har V udskæring og korte ærmer, med rå rulle kanter. Forside i 100% hør og bagside i 100% bomuld. Den er afsluttet med rå rullekant og har små slidser i siderne. En lækker sag til alle sæsonens lette underdele.

  599,00 DKK
  Vare disponibel i andre varianter
 • Emi-toppen er en elegant bomuldstop med en V-udskæring og en stående halsudskæring, der tilfører et moderne touch til det klassiske design. Toppen kendetegnes ved dens dobbelte flæseærmer, der tilføjer et legende og feminint flair. Rynkerne bagpå skaber en flatterende drapering, mens den fine dobbeltnålesyning langs bunden sikrer en pæn afslutning.

  600,00 DKK
  Vare disponibel i andre varianter