Bruuns Bazaar - Anemone Hea Strik cardigan

999,00 DKK

Elegant cardigan fra Bruuns Bazaar. Den er almindelig i pasformen. En flot kort cardigan spækket med fine detaljer. Kontrasten med det sorte og grå ser flot ud og de fine knapper gør den feminin.

Producenter:

Yderligere information

- 80% Viscose (EcoVero), 20% Nylon
- Sort / Grå
- Vaskes skånsomt på 30 grader

BRUUNS BAZAAR er en danskejet virksomhed, der siden år 1994 har præget det danske modebillede med et karakteristisk, minimalistisk og skandinavisk design. 

Tilbehør

  • Klassisk jakkesætsbukser med en normal talje, bæltestropper, to sidelommer, en lynlås-, hægtelukning og vidde i benene.Modellen er 176 cm høj og iført størrelse 36Ligger du mellem to størrelser, tag da den mindste størrelse, da materialet vil give sig en smule. 

    999,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter
  • Stilet knælang nederdel i lavet i vegansk læder med tilhørende bælte. Nederdelen har en elegant a-form og kan nemt styles med en strik i hverdagen og en bluse til festlige begivenheder.

    999,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter
  • Buksen er designet med elastik i taljen, bindebånd og et komfortabelt fit. Bukserne er lavet i en dobbeltsidet triacetat blanding, der modstår rynker og statisk elektricitet.- Habitbukser med et sporty look- Lange ben- Regular talje 

    999,95 DKK
    Vare disponibel i andre varianter